BUURbook Mors

Buurtgids | welzijn, zorg of hulp
29 augustus | 14:35 uur
Annet Projecten Radius | medewerker, Stichting Radius
volg buur
Cursus creatief leven (voor meer vitaliteit, minder last van eenzaamheid)
Wie zich te vaak eenzaam voelt weet: daar zou je wel van af willen. Maar ja, eenzaamheid los je niet op door alleen maar 'onder de mensen' te komen. Of lid te worden van een club. Zeker niet als je al langer last hebt van eenzaamheid.  Je voelt je dan niet zo fantastisch, daarom is nieuwe vrienden maken niet makkelijk. De cursus Creatief Leven is speciaal ontwikkeld voor mensen die aan de slag willen om minder last van eenzaamheid en meer vitaliteit te krijgen. De cursus (8 donderdagmiddagen) wordt voor het eerst in Leiden aangeboden vanuit Radius en Libertas Leiden. Deelname aan de cursus zal naar verwachting voor de eerste 12 deelnemers gratis zijn.
lees verder
Opaalstraat 1, 2332 TA Leiden, Nederland
do 26 sep
13:30 - 16:00 uur
Cursus creatief leven (meer vitaliteit, minder last van eenzaamheid)
Opaalstraat 1, 2332 TA Leiden, Nederland

Creatief Leven is een serieuze en plezierige cursus, die bestaat uit acht lessen van 2,5 uur. Dit is de eerste middag, er volgen nog 7 vervolg donderdagmiddagen in de periode tot uiterlijk 12/12/2019.
Het is een vast programma dat door een gespecialiseerde begeleider wordt gegeven. Cursisten krijgen een werkboek met oefeningen waar zij ook thuis mee aan de slag gaan. De cursus is erop gericht om los te komen van vastzittende patronen. In de cursus wordt o.a. gewerkt aan zelfkennis en tegelijkertijd worden er ook verrassende, nieuwe en creatieve oefeningen gedaan. Het zelfvertrouwen neemt toe en deelnemers krijgen beter zicht op wat zij belangrijk vinden. Door deelname aan de cursus ontstaan er nieuwe kansen en inzichten en zetten deelnemers daadwerkelijk stappen in de richting die bij hen past. Er zijn geen leeftijdsgrenzen, men moet wel Nederlands kunnen lezen en schrijven.

lees minder
lees meer